8
Eylül
2024
Pazar
MALATYA

Esenlik 15 yaşında

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Orduzu Pınarbaşı Kır Lokantası’nda düzenlenen bir törenle 15. kuruluş yılını kutladı.

Esenlik Şirketi’nin 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene, Belediye Başkanı Cemal Akın, Esenlik Genel Müdürü Osman Furkan, belediye başkan yardımcıları, Esenlik şirketi yöneticileri ile Esenlik şirketine mal satan firma temsilcileri katıldı.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, "Bugün, 15. yıldönümümüz dolayısıyla 10 Haziran-25 Eylül tarihleri arasında geçerli olan Eşya Piyangosu kampanyamızı başlattık. Bildiğiniz gibi Ocak 2005 itibariyle çok yoğun bir kampanya dönemi geçirdik, bu kampanya döneminde bizlere verdiğiniz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ve saygılarımı arz ediyorum. Yeni dönemde hepinizden yüksek performans bekliyoruz. Geçen sene göreve başladığımızdan sonraki ilk beraberliğimizde şirket bilançolarının zararından bahsetmiştik, şimdi bunların tümünü geride bırakmış bulunmaktayız. Bu Şirketi kuran yöneticileri ve bu noktaya kadar getiren yöneticileri saygıyla anıyorum. Bize devrettikleri bu şirket neredeyse son 8 yılın performansından daha yüksek performanslı bir yıl geçirdi. Hepinizin bildiği gibi Malatya’da vergi rekortmeni olarak 2004 yılını tamamladık. Bu sene de performansımız aynen devam edecektir. Önümüzdeki günlerde Esenlik Marketler zincirine 3 yeni halka daha katacağız. Esenlik Şirketi, kurumsallaşmış kimliği ile belki Malatya’nın en disiplinli, üretken, verimli ve dayanışmalı bir aile ortamı ilişkisini çoğaltarak büyüyen sevgiyle, saygıyla iş verimliliğini artıran bir şirkettir" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise "Esenlik Şirketi’ni kuran ve bizden önce görev yapan arkadaşlarımızı şükranla anıyoruz. Bu şirket şu an emin ellerde ve her geçen gün biraz daha güçleniyor. Malatya insanına daha iyi günlerde hizmet edebilmek için hep birlikte daha iyi günlere ulaşacağımız ümidi içerisindeyim ve inşallah daha iyi günlere ulaşacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 20:13:39
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 21:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?