8
Eylül
2024
Pazar
MALATYA

Kurusıkı silahla kız kaçırdılar

Malatya’da üniversiteli bir genç kız, 3 kişi tarafından kurusıkı tabancayla kaçırıldı. Genç kızın telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 3 kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı. Malatya Çevreyolu üzerinde bulunan Özel Taner Kız Öğrenci Yurdu önünde meydana gelen olayda, İsmail K. (25), Özkan A. (24) ve A.T. (15) İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören E.K. adlı kız öğrenciyi, erkek arkadaşı Ç.Ç.’yi kurusıkı tabanca ile tehdit edip etkisiz hale getirdikten, sonra kaçırdı.

E.K. 3 kişi tarafından bir otomobile bindirilerek merkeze bağlı Şahnahan Kasabası’na götürüldü. Burada kız öğrenciye ait cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen şahıslar, genç kızı tekrar şehir merkezine getirdikten sonra kaçarak izlerini kaybettirdi.
Olayın polise bildirilmesi üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda İsmail K., Özkan A. ve A.T. adlı şahısları kuru sıkı tabanca ve gasp ettikleri cep telefonu ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şahısların üniversiteli genç kızı daha önceden tanımadıklarını söyledikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 17:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?