8
Eylül
2024
Pazar
MALATYA

Malatyaspor, 3 büyükleri Taraftarium'da buluşturdu

Malatyasbpor Sportif A.Ş. tarafından 3 büyük kulübün lisanslı ürünlerinin de satıldığı Spor Taraftarium Mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Malatya Belediyesi karşısındaki Spor Taraftarium Mağazası'nın açılışına, Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, AKP Malatya Milletvekili Ali Osman Başkurt, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Müftü Bekir Gerek, Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatyaspor'un kaptanı Mert Korkmaz, futbolcular Okan Yılmaz ve Bülent Akın ile kalabalık davetli topluluğu katıldı. Açılışta taraftarlar özellikle golcü futbolcu Okan Yılmaz'a büyük ilgi gösterdi.

Malatya Müftüsü Bekir Gerek'in duası ile başlayan Spor Taraftarium Mağazası'nın açılışında konuşan Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatyaspor'a geliri aktarılan Malatyaspor Sportif A.Ş.'nin mağazasında, 3 büyük takımların lisanslı ürünlerinin de satıldığını belirterek, "Malatyaspor'a herkes maddi ve manevi katkıda bulunursa başarı kendiliğinden gelir"dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Malatyaspor, Malatyalıların bir sevdasıdır. Malatya Belediyesi olarak maddi ve manevi destek verip, takımın başarılı olması için çaba gösteriyoruz" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından mağazanın açılışı yapıldı. Mağazanın 1. katında Malatyaspor'un, 2. katında ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın lisanslı ürünleri satışa sunuluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2005 Pazar 16:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?