8
Eylül
2024
Pazar
EKONOMİ

Başkanlar güven tazeledi

Malatya'da bulunan 26 odadan 6'sınin başkanları değişti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, "Başkanlarımız güven yenilenmiştir" dedi.

Malatya merkezde 1 Ekim 2005 tarihinde başlayıp, 15 Kasım 2005 tarihinde sona eren seçimler sonucunda Fırıncılar, Berberler, Elektrikçiler, Kuyumcular, Fotoğrafçılar ve Hazır Elbiseciler Odası dışındaki odalarda eski başkanlar yeniden göreve seçildi.

Fırıncılar Odası'nda Mustafa Avşar'ın yerine Mehmet Büyükelçi, Berberler Odası'nda Recep Filinte'nin yerine Nedim Ekici seçildi. Elektrikçiler Odası'nda Ömer Yılmaz aday olmazken, yerine Hüseyin Baştürk, Fotoğrafçılar Odası'na Muhuttin Uymaz, Kuyumcular Odası Başkanlığı'na Murat Özhüsrev ve Hazır Elbiseciler Odası Başkanlığı'na da Abdulkadir Çoban seçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, önemli olanın seçimlerin birlik ve beraberlik ortamı içerisinde tamamlanması olduğunu belirterek, "Odalar olarak seçimleri alnımızın akıyla tamamladık. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen seçimler sonunda başkanlara ve yöneticilere yeni dönemde başarılar dilerim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 16:25:46
Güncelleme :16 Kasım 2005 Çarşamba 16:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?