8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Olaylı gece

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kavga sonrası adli rapor için hastaneye getirilen şahıslardan biri, polisin önünde diğer grubun saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya merkez Yeşil Sinema karşısında bulunan bir otoparkta meydana gelen olayda, isimleri tespit edilemeyen iki grup birbirleriyle kavga etti. Tabancanın da kullanıldığı olayda H.S. (32) adlı şahıs, tabancadan çıkan kurşunla yaralandı. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.S., ilk müdahale yapıldıktan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Kısa sürede olaya müdahale eden Asayiş Şubesi ekipleri, olaya karışan tarafları yakalayarak gözaltına aldı. Her iki grup, ayrı polis araçlarıyla adli rapor için Devlet Hastanesi'ne getirildi. Olaya karışan bir kişi, hastane önündeki polis aracında bekletilirken, diğer gruba mensup şahısların saldırısına uğradı. Polis aracının içindeki şahısa saldırmak isteyen gruba, görevli polisler engel olmaya çalıştı. Polisin elinden kaçarak yeniden aracın içindeki şahısa saldırmaya çalışan bir kişi, polislerce yere yatırılarak etkisiz hale getirildi.
Olayın ardından polis ekipleri, her iki grubu da ayrı araçlarla Asayiş Şubesi'ne götürdü.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 13:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?