8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Birlik ve beraberlik çağrısı

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, camianın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek Malatyaspor küme düşmez" dedi.

Kadrolarının kısıtlı olduğunu, alternatif futbolcularının bulunmadığını ifade eden Teknik Direktör Ziya Doğan, "Devre arasını dört gözle bekliyoruz. Yapacağımız transferlerle kadromuzu güçlendireceğiz ve ikinci yarıyla birlikte çıkışa geçeceğiz" dedi. Malatyaspor camiasının birlik ve beraberlik içinde olması halinde herşeyin üstesinden gelebileceklerini belirten Doğan, "Korkum, birlik ve beraberliğin dağılmasıdır. İşte o zaman işimiz zor olur. Taraftar bize güvenmeli ve küme düşmeyeceğimize inanmalı ve desteğini sürdürmelidir" diye konuştu. Ligde hafta sonunda kendi sahalarında oynayacakları Konyaspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Taraftarımıza, Konyaspor maçında büyük görevler düşüyor. Konyaspor güçlü bir takım, oturmuş bir kadrosu var. Sahamızdaki maçları kaybetmememiz gerekiyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Brezilya'dan dönmeyen Toledo Katatua'nın hala çocuksu hareketlerde bulunduğunu, amatörlükten profesyonelliğe beyin olarak yükselmediğini belirten Doğan, "Arkadaşı Grigulo Christiano da öyle. Bu iki futbolcu bir türlü Malatya ortamına alışamadı. Biz bazı sorunlar için devreye girdik, kendileri kabullenemediler. Kısacası bu futbolcular profesyonel değil, amatörler" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 15:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?