8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Doğan'dan futbolculara gözdağı

Malatyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarının Malatya etabını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

Teknik Direktör Ziya Doğan, antrenmanda oyuncularını 'Oyun sistemime uymayan gider' diye uyarırken, antrenmanda futbolcuların adeta pestilini çıkardı. Kaptan Mert Korkmaz, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, son haftalarda iyi çıkış yakaladıklarını, bu çıkışı sürdürmek için Kayseri deplasmanından puan ve puanlarla dönmeleri gerektiğini belirtti.
Kayseri'ye Cuma günü karayoluyla gidecek Sarı-kırmızılı takımda, kart cezalısı Macar oyuncu Toth, Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan kaleci Fevzi ve golcü futbolcu Okan Yılmaz'ın büyük ihtimalle forma giyebileceği belirtilirken, sakatlığı bulunan golcü futbolcu Mustafa Özkan'ın durumunun ise maç gününde belli olacağı belirtildi.

Bu arada Malatyaspor'un ara transfer dönemindeki transfer politikası, ilk yarıda kalan 5 maçta oyuncuların sergilediği performansa göre belli olacak. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın futbolculara, "Kalan 5 maçta, oyun sistemimi uygulayıp iyi sonuçlar alınırsa kalırsınız, yoksa gözünümüzün yaşına bakmam" diye uyarıda bulundu.

Ligde Kayserispor ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Ziya Doğan, Kayserispor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, 'Kayserispor maçı zor ama, kazanmak imkansız değil. Kayseri'den iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 16:01:49
Güncelleme :17 Kasım 2005 Perşembe 20:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
pasa_numan IP: 213.145.138.xxx Tarih : 18.11.2005 12:19:27
malatya sporu oncelikle tebrik ediyorum. malatya son haftalardaki basarilarini surdurebilmesi icin taraftarin her zaman destek vermesi gerekiyor.malatyaspora basarilar... kirgizistandan selamlar...