8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Gültekin, gelecekten umutlu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Erkan Gültekin, futbolcuların daha iyi şartlarda maç oynayacak olmalarından dolayı, daha iyi futbolcular yetiştireceklerini belirtti.

13 Kasım Pazar günü başlayacak olan Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi karşılaşmalarının bu sezon ilk kez çim sahalarda oynanacak olmasını değerlendiren TÜFAD Malatya Şube Başkanı Erkan Gültekin, amatör futbolcuların yıllardır çile çektiğini ifade ederek, "Saha ve statların yetersizliği nedeniyle oldukça sıkıntılı yıllar geçiren amatör futbolcular, bundan böyle maçlarını İnönü Üniversitesi Kampüsü ve Malatyaspor'un yaptığı Orduzu Pınarbaşı'ndaki sentetik çim sahalarda oynayacak. Bu sahaların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Futbolcuların daha iyi şartlarda maç oynayacak olmalarından dolayı, daha iyi futbolcular yetiştireceklerini kaydeden Gültekin, "Şartlar ne kadar iyi olursa, futbolcu yetişme yüzdesi de o kadar yüksek olur. Malatya amatör futbol camiası bu imkanı en iyi şekilde değerlendirecektir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 12:24:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?