8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Johanson aranan futbolcu olacak

Malatyaspor'un İsveçli futbolcusu Sebastian Johanson hedefinin büyük olduğunu söyledi.

Sezon başında İsveç'in Göteborg takımından Malatyaspor'a transfer olan ön libero ve orta saha oyuncusu Sebastian Johanson, Malatyaspor'un içinde bulunduğu duruma üzüldüğünü belirterek, ancak takımın son haftalardaki başarısı nedeniyle ümitlendiklerini söyledi. Oyun düzeninin giderek daha da oturduğunu kaydeden Johanson, "Futbolumuzu iyileştirirsek, hem yukarılara çıkarız, hem de daha saygınlık kazanırız" dedi.

Malatyaspor'a geldiğinde bazı sorunlar yaşadığını, bunun da normal olduğunu, dile getiren İsveçli futbolcu, artık Malatya'ya adapte olduğunu ve futbol kariyerinin en iyi günlerini yaşadığını ifade etti. Johanson ilerleyen yıllarda aranan ve beğenilen bir futbolcu olmak istediğini vurguladı. Malatyaspor'un iyi yerlere gelmesi için ellerinden gelenin daha fazlasını yapacaklarını söyleyen Johanson, Malatyaspor'un küme düşmesi gibi bir tehlikenin söz konusu olmadığını kaydetti.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ise sert ve disiplinli bir hoca olduğunu söyleyen Johannson, Doğan'ın dürüst ve saygı duyulan bir insan olduğunu sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 14:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?