8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Kral siftah yaptı

Malatyaspor, ligde ilk galibiyetini 2-1'lik skorla deplasmanda Ankaraspor karşısında elde ederek haftalar süren galibiyet hasretine son verdi ve rahat bir nefes aldı.

Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, Ankaraspor galibiyetiyle takımın özgüveninin yerine geldiğini belirterek, "Türkiye Kupası'nda deplasmanda Diyarbakırspor'u 1-0 yenerek moral bulmuştuk. Ligde deplasmanda karşılaştığımız Ankaraspor'u yenerek bu sezonki ilk galibiyetimizi elde ettik ve derin bir nefes aldık. Puan cetvelinde son sırada bulunuyoruz, ancak bizim için bir kırılma maçı gerekiyordu, Ankaraspor galibiyetiyle bu gerçekleşti. Takımın özgüveni yerine geldi. İnşallah önümüzdeki haftalarda galibiyetler almaya devam edeceğiz ve üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz" diye konuştu.

Bu arada, sarı-kırmızılı takımın büyük umutlarla Bursaspor'dan transfer ettiği golcü futbolcu Okan Yılmaz, Ankaraspor karşısında bu sezonki ilk golünü kaydetti. Öte yandan, Malatyaspor, hafta sonunda kendi sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2005 Pazar 15:11:47
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 15:17:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?