8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Malatya kampa girdi

Malatyaspor, Turkcell Süper Ligi'nde yarın kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısının son karşılaşmasını yarın kendi sahasında Gaziantepspor'la oynayacak olan Malatyaspor, son antrenmanını Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ziya Doğan nezaretinde gerçekleştirdi. Hafif sakatlığı bulunan kaleci Fevzi ve Ramazan Kahya'nın durumunun maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Almanya'da tedavi gören Mustafa Özkan'dan yoksun olarak Gaziantepspor karşısına çıkacak olan sarı-kırmızılı takımın morallerin yüksek olması teknik heyeti Gaziantepspor maçı öncesinde umutlandırıyor.

Bu arada, Malatyaspor-Gazintepspor karşılaşmasının biletlerinin, fiyatların düşük tutulması nedeniyle dünden itibaren tükendiği bildirildi.

Öte yandan, Malatyaspor'un kaptanı Mert Korkmaz, Gaziantepspor'un iyi bir takım olduğunu, özellikle deplasmanda galibilyetlerinin fazla olduğunu bildiklerini, ancak kendilerinin de şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, ilk yarıyı moralli kapatmak istediklerini söyledi.

Orta saha futbolcusu Bilal Kısa da taraftarların desteğiyle 3 puan alıp, ligin dibinden kurtulmak istediklerini belirtti.

Malatyaspor'un, Gaziantepspor karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: "Fevzi (Bora), Serkan, Ömer, Jiri, Mert, Johannson, Hakan, Toth, Bilal (Bülent), Okan, Effa".

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 17:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?