8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Malatya'da yüzler gülüyor

Malatyaspor'da, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda Samsunspor'u mağlup etmenin mutluluğu yaşanıyor.

Samsunspor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetle moral bulduklarını belirten Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, cumartesi günü kendi sahalarında Gaziantepspor'la oynayacakları ilk yarının son maçında da bilet fiyatlarını düşük tutup, İnönü Stadı'nın hınca hınç dolmasını beklediklerini ifade etti.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Malatyaspor, yabancı futbolcu arayışlarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin, İsveç ve Danimarka'da bu konuda görüşmeler yapacağı bildirildi.

Tanrıverdi, takımın kadrosunu ara transfer döneminde takviyelerle güçlendireceklerini, boş olan yabancı kontenjanı için öncelikle transfer yapmayı hedeflediklerini söyledi. Bunun için İsveç ve Danimarka'da bazı futbolcuları takibe aldıklarını kaydeden Tanrıverdi, kendisinin de bu hafta içerisinde, bu futbolcularla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere bu iki ülkeye gideceğini ifade etti.

Tanrıverdi, yerli transfer konusunda da aralarında bazı Trabzonsporlu futbolcuların da bulunduğu alternatif isimleri değerlendirdiklerini, ancak Trabzonspor'un kongre sürecine girmesi nedeniyle bu dönemde sonuç almanın zor olduğunu, ayrıca lig bitiminde boşa çıkacak bazı yerli futbolcularla da görüşeceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, Malatyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Özcan Kayhan ile Antrenör Hayati Palancı'nın Prag'a futbolcu izlemeye gittikleri öğrenildi.

Malatyaspor'un 6 yabancı futbolcu kontenjanından Sebastian Johanson, Jiri Homola, Effa ve Toth Balazs'ın kadroda kalacağı, Brezilyalı Chris ve Katatua'nın ise gönderileceği öğrenilirken bu futbolculardan boşalacak 2 yabancı kontenjanının İsveç ve Danimarka'dan transfer edilecek futbolcularla doldurulacağı belirtildi.

Öte yandan, Malatyaspor, Gaziantepspor'la oynayacağı ilk yarının son maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 17:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?