8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Sertan Malatya ile anlaştı

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Gençlerbirliği'nde forma giyen Sertan Eser ile anlaştıklarını ve ilerleyen günlerde imza atacaklarını söyledi.

Ara transfer döneminde 2'si yabancı olmak üzere 4-5 futbolcu almayı planladıklarını ifade eden Tanrıverdi, "Malatyaspor'un küme düşmemesi için ara transfer döneminde kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Prensipte anlaştığımız bazı futbolcular maddi sıkıntı nedeniyle başka kulüplerle anlaştı. Biz listemizde birinci sırada olan futbolcuları almak istiyoruz. Ancak maddi yönden güçlü olan kulüpler futbolcularımızı kapıyor. Daha sonra listemizde alternatif olan 2. sıradaki futbolcularla görüşüyoruz" diyerek kulübe maddi destek verilmesini istedi.

Bu arada, İstanbuspor'dan Aytekin Viduşlu ile de prensipte anlaşan Sarı-kırmızılı kulübün, bazı pürüzlerin giderilmesi halinde bu futbolcuyla da sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Öte yandan, 20 Aralık Salı günü Türkiye Kupası grup maçında kendi sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Malatyaspor'un yarın çift idman yapacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2005 Pazar 12:16:31
Güncelleme :18 Aralık 2005 Pazar 12:24:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?