8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Taraftara destek çağrısı

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Ankaragücü maçının kendileri açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, "Taraftarlarımızdan, takımlarını 90 dakika boyunca, Malatyaspor'a yakışır şekilde desteklemelerini bekliyoruz" dedi.

Sezon başından beri istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Tanrıverdi, şu anda da ligde arzulamadıkları bir yerde bulunduklarını vurgulayarak, "Ortaya çıkan tablodan hiçbirimiz memnun değiliz. Yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve oyuncularımız bu sıkıntılı dönemi atlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Alınan olumsuz sonuçlara karşın taraftarımız sağ olsun bizi yalnız bırakmadı; desteğini esirgemedi. Ankaragücü maçında taraftarımıza, diğer maçlara oranla, daha büyük görev düşüyor. Çünkü bu maçı kazanmamız halinde rahatlayacak, moral bulacak, belki diğer takımların alacağı sonuçlara göre üst sıralara tırmanmaya başlayacağız" diye konuştu.

Tanıverdi, Pazar günü taraftarların stadı doldurarak, karşılaşma boyunca sahada mücadele eden futbolcuları destekleyeceğinden emin olduğunu ifade ederek, "Çünkü, bilet fiyatlarını da düşük tuttuk. Ancak tüm bunları yaparken, dikkatli olmamız, Malatyaspor'a zarar verecek eylemlerden kaçınmamız gerekiyor. Yapılan tezahüratların sadece kendi takımımızın oyun gücünü olumlu etkileyecek şekilde olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu arada Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarını İnönü Stadı'nda gerçekleştirdi. Orduzu Pınarbaşı'ndaki çim saha zemininin sertleşmesi nedeniyle son çalışmalar İnönü Stadı'na kaydırılırken, sarı-kırmızılıların yarınki ter idmanını da burada yapması bekleniyor. Öte yandan Mustafa Özkan, Ramazan Kahya ve kaptan Mert Korkmaz'ın hafif sakatlıkları bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 20:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?