8
Eylül
2024
Pazar
YAŞAM

Tatlıses'in 10 yaşındaki rakibi

Malatyalı 10 yaşındaki küçük Abidin, müziğe olan tutkusunu sahnelere taşımak için akrabalarının oluşturduğu müzisyen ekibiyle evde prova yapıyor.

Ebru Gündeş ile aynı sahneyi paylaşan Küçük Abidin, İbrahim Tatlıse'e de rakip olmak istediğini söyledi. Malatya'da ilköğretim 4. sınıfa giden Abidin Kamaz, evlerinde akrabalarından oluşan müzisyen ekibiyle prova yapıyor. Akrabalarının büyük çoğunluğunun eğlence merkezlerinde müzisyenlik yaptığını belirten Abidin, İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş'in söylediği parçaları seslendiriyor. Malatya Barbaros İlköğretim Okulu'nda okuyan küçük Abidin, müziği çok sevdiğini, sahnelere çıkmak istediğini dile getirdi. Küçük Abidin, İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş gibi olmak istediğini de belirterek, "İbrahim Tatlıses'e rakip olmaya çalışacağım" dedi.

Baba Mehmet Kaymaz ise, oğlunun müziği çok sevdiğini söyledi. Akrabalarının büyük bir bölümünün müzisyen olduğunu vurgulayan baba Kaymaz, "Sanatçımız yoktur, inşallah oda Abidin olur" dedi.

Küçük Abidin, 13 Temmuz 2005 günü Malatya'da konser veren Ebru Gündeş ile de aynı sahnede şarkı söylemişti. Bir TV kanalında gösterilen "Cennet Mahallesi" dizisindeki Romanlara benzetilen aile ilgi görüyor.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 17:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?