8
Eylül
2024
Pazar
MUŞ

İki vali buluştu

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu Muş Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti. 

1992 yılında Muş'un Malazgirt ilçesinde kaymakamlık görevinde bulunan ve uzun bir aradan sonra tekrar Muş'a gelen Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti. İstanbul Üniversitesi'ndeki okul yıllarından tanıştığı Muş Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etmek ve Muş'u görmek için geldiğini kaydeden Balkanlıoğlu, Muş'un da Bingöl'ün de çok güzel kentler olduğunu söyledi. 

Balkanlıoğlu, "Sayın Valimle İstanbul'da fakülteden tanışıyoruz. İlçelerde de çalıştık. Ben Malazgirt'in eski kaymakamıyım. 1992 yılında Malazgirt'te kaymakamlık yaptım. Muş'u çok iyi bilirim. Muş'u görmek ve Sayın valimi ziyaret etmek için geldim. Valimizin engin tecrübelerinden faydalanmak ve kendisinden bazı örnekler almaya çalışacağım. Aramızda fazla bir yaş farkı yok aşağı yukarı aynı yaştayız" dedi. 

Muş Valisi Erdoğan Bektaş de, "Komşu ilimiz olan Bingöl'de görev yapan valimizle sürekli olarak bilgi ve tecrübeleri birlikte paylaşıyoruz. Bizim zaten eski dostluğumuz devam ediyor. Ziyaret sebebiyle kendilerine çok teşekkür ederim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 18:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?