8
Eylül
2024
Pazar
MUŞ

Muşlu öğrencilerden Gül'e mektup

Muş Valisi İbrahim Özçimen, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Muş'un sorunları ile ilgili olarak mektup yazan Zeynep Yıldırım'ı ve kız kardeşi Naide Yıldırım'ı makamında kabul ederek tebrik etti.

Muş'un Kızılağaç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Zeynep Yıldırım, Muş'un gelişmesi ve kalkınması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yazdığı mektubun cevabını alınca büyük mutluluk yaşadı. Yazdığı mektuba cevap aldıktan sonra kardeşi Naide ile birlikte Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret eden Zeynep Yıldırım, eğitimlerini sürdürmeleri için destek beklediklerini söyledi.

Babalarının çiftçilik yaptığını ve sekiz kardeş olduklarını söyleyen Zeynep Yıldırım, "Ben Muş'un sorunlarını anlatmak VE iş adamlarının Muş'a yatırım yapmaları için Cumhurbaşkanımıza mektup yazdım. Aradan bir müddet geçince okulumuza bir mektup geldi ve mektubu açınca Sayın Cumhurbaşkanımızın mektuba cevap verdiğini gördüm, çok mutlu oldum" dedi.

Muş'tan bir öğrencinin böyle bir girişimde bulunmasının çok önemli olduğunu söyleyen ve Zeynep Yıldırım'ı medeni cesaretinden ötürü tebrik eden Vali İbrahim Özçimen, "Uzak bir diyardan bir öğrencinin yazdığı mektuba karşılık veren Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e saygı, şükran ve minnettarlığımızı bildiriyoruz. Bu yaşta Cumhurbaşkanı'ndan mektup almak herkese nasip olmaz. Bu öğrencimize eğitimini sürdürmesi için her türle desteği vereceğiz" dedi.

Çocuklarını okutmayı çok istediğini söyleyen anne Aygül Yıldırım ise, sekiz çocuğununu bulunduğunu ve maddi durumlarının çocuklarını okutmaya el vermediğini belirterek yardım isteğinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 13:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 88.252.100.xxx Tarih : 23.04.2008 19:15:27

ya ne hallere düştük biz sanki o millet vekillerimizi boşuna gönderdik.millet vekillerini sanki oraya paralarını alıp oturmaları için gönderdik...