26
Haziran
2024
Çarşamba
ŞUHUT - AFYONKARAHİSAR

Bakan Eroğlu iftar yemeği verdi

BAKAN EROĞLU, MEMLEKETİ ŞUHUT'TA İFTAR YEMĞİ VERDİ

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti hükümeti olarak hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Ölmezoğlu Düğün Salonu'nda iftar yemeği veren Bakan Veysel Eroğlu, yaptığı konuşmada 5 milletvekili olarak bu zamana kadar dini ve milli bayramlarda 40 müjde verdiklerini ve bu 40 müjdenin 38'ini tamamladıklarını söyledi. Afyonkarahisar'a Ramazan Bayramı'nda 5 yeni müjde daha vereceklerini anlatan Bakan Eroğlu, hükümetleri döneminde Afyonkarahisar'ın ilçeleriyle birlikte çok güzel hizmetler aldığını ifade etti. AK Parti Hükümeti olarak, bu dönemde hiç kimsenin

hayal dahi edemeyeceği hizmetlere imza attıklarını söyleyen Veysel Eroğlu, Türkiye genelinde şu anda 4 binin üzerinde şantiye olduğunu söyledi. 774 adet dev tesisi bitirdiklerini ve 113 bin adet dersliği hizmete açtıklarını anlatan Eroğlu, Toplu Konut İdaresi tarafından 420 bin konutun bu hükümet döneminde yapıldığını, Afyonkarahisar'da 266 adet tesisin temelini attıklarını dile getirdi.

Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğuna anlatan Bakan Eroğlu, birlik ve beraberlik olduğu müddetçe bu ülkeyi hiç kimsenin bölemeyeceğini söyledi. AK Parti Hükümeti'nin parti ayrı yapmaksızın her belediyeye elini uzattığını belirten Eroğlu, parti ayrımı yapmaksızın hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Bakan Eroğlu, rahmetli babası İbrahim Eroğlu'nun vasiyetlerini anlatırken duygulu anlar yaşadı. Babasının her Ramazan ayında iftar yatırması vasiyetinde bulunduğunu anlatırken gözleri dolan Bakan Eroğlu, "Babam, bana her Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine iftar yaptırmamı vasiyet etti. Allah'a şükür bu vasiyetini yerine getiriyorum, Ayrıca, Şuhut ilçesine bir baraj ve bir de gölet yaptırmamı vasiyet etmişti. Bir de buruları ağaçlandırmamı vasiyet etmişti. Allah'a şükür, babamın bu vasiyetlerini de yerine

getirdim" dedi.

Bakan Eroğlu'nun iftar yemeğine Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, AK Parti Milletvekilleri Sait Açba, Halil Aydoğan, Zekeriya Aslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır, Şuhut Belediye Başkanı Recep, mülki amirler, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAKAN EROĞLU, MEMLEKETİ ŞUHUT'TA İFTAR YEMĞİ VERDİ
BAKAN EROĞLU, MEMLEKETİ ŞUHUT'TA İFTAR YEMĞİ VERDİ
BAKAN EROĞLU, MEMLEKETİ ŞUHUT'TA İFTAR YEMĞİ VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 22:18:00
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 12:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?