21
Eylül
2024
Cumartesi
TİRE - İZMİR

Sobadan sızan gaz can aldı

İlçede sobaya kömür atarak uykuya dalan bir ailenin oğlu sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybederken, 13 yaşındaki çocuğun annesi ile kız kardeşi ise hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
Edinilen bilgiye göre, Bereket Ekmek Fırını'nda 7 yıldır işçi olarak çalışan Üzeyir Oral (35), dün sabah saat 04.00'te işine gitmek için kalktı. Bu esnada anne Hatice Oral (33) ve çocukları Seda (9) ve Onur Oral (13) da uyandı. Baba Üzeyir Oral evden ayrıldıktan sonra sobaya kömür atıp, tekrar uykuya dalan anne Hatice ve çocukları, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Saat 13.00 sıralarında Ketenci Mahallesi 1. Alamadan Sokak 20 numarada bulunan 2 katlı evine dönen baba Üzeyir Oral, kapıyı defalarca çalmasına rağmen yanıt alamadı. Bunun üzerine yanındaki anahtarla eve giren baba Üzeyir Oral, oğlu Onur Oral'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Hatice Oral ve Seda Oral ise koma halinde Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tire Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan anne Hatice Oral İzmir 9 Eylül Tıp Fakültesi'ne, kızı Seda Oral ise Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi.
İnkılap İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi olan Onur Oral için evinin önünde toplanan sınıf arkadaşları da uzun süre gözyaşı döktü. Küçük Onur için öğretmenleri ve arkadaşlarının okulda bir tören düzenleyeceği bildirildi
.
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2006 Perşembe 20:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?