26
Haziran
2024
Çarşamba
GEDİZ - KÜTAHYA

Lojmanların yerine iş merkezi yapılacak

GEDİZ'DE ESKİ POLİS LOJMANLARI YERİNE İŞ MERKEZİ YAPILIYOR

Kütahya'nın Gediz ilçesindeki eski polis lojmanlarının yerine yeni iş merkezi yapılacak.

Gedizli Mehmed Efendi İş Merkezi adı verilen binanın yapımı için ihale düzenlendi. İhaleyi kazanan Müteahhit Adnan Erdoğan Özkul ile belediyede sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Polis Lojmanı olarak kullanılan ve değişim protokolüyle belediyeye geçmiş olan 3'er katlı 2 eski binanın ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılacaklarını, eski binaların yerine ise yeni yapılacak işyeri ile bu kıymetli alanı en iyi şekilde değerlendirerek ilçeye güzel bir çehre ve kazanç sağlanacağını söyledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, "Gediz Belediyesi yatırımları ile ilçenin gelişmesinde öncülük etmektedir. Bu kapsamda gerçekleştirilen projelerin bir bir hayata geçmesi ticaret potansiyelimizi artırmaktadır. Projesi belediyemiz tarafından hazırlanan Gedizli Mehmed Efendi İş Merkezi, kat karşılığı arsa satış ihalesi olarak düzenlenmiştir. İşin yapım süresi 15 Şubat 2012 tarihinde sona erecektir. İşin muhammen bedeli 12 daire belediyemize verilerek + 375 bin TL olarak kesinleşmiştir. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Gedizli Mehmed Efendi İş Merkezinin ilçemiz ve Gediz halkına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 12:17:05
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?