19
Eylül
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Bilgisayar kurslarına yoğun ilgi

BİLGİSAYAR KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Tavşanlı Ticaret Meslek Lisesi tarafından bilgisayar operatörlüğü, bilgisayarlı muhasebe ile F klavye ile hızlı yazı yazma kursları düzenleniyor.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan okul meslek dersleri öğretmeni Cevdet Taşkıngül, açılan bilgisayar kurslarına ilginin çok fazla olmasından dolayı ikinci bir programın başlatılacağını duyurdu.

Mart ayının ortalarına doğru bilgisayar operatörlüğü ile on parmak F klavye kursunun tekrar başlatılacağını anlatan Cevdet Taşkıngül, Bilgisayarlı muhasebe kursuna kursiyer kayıtlarının devam ettiğini belirten Taşkıngül, bu bölüme de yeterli ilginin olması halinde kurs açılacağını kaydetti.

Taşkıngül, şöyle konuştu:"Kurslarımıza katılanların büyük çoğunluğu çalışan kesimden olduğu için kurslarımızı gün içerisinde değil de mesai saatleri sonrasında başlatıyoruz. Kurslarımıza fazla bir ücret istemiyoruz. F klavye kursu için 30, bilgisayar operatörlüğü ve muhasebe için de 50 lira ücret talep ediyoruz."

Meslek dersleri öğretmeni Cevdet Taşkıngül, kurslara başvurmak isteyenlerin bir adet nüfus cüzdanının örneği ile şu anda Cumhuriyet Meydanı'ndaki eski Halk Eğitim Merkezi binasında eğitim ve öğretime devam edilen Ticaret Lisesi'ne başvurmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 14:41:01
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 18:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?