19
Eylül
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Devlet Hastanesi'nde modernizasyon

Tavşanlı'da, Devlet Hastanesi'ne ihaleyle alımı yapılan 120 adet hasta karyolası, 5 adet acil tedavi arabası ve 5 adet teknolojik donanımlı sedyeden bir kısmı getirilip monte edilmeye başlandı. 

İhaleyi kazanan Ankara merkezli KBB Özel Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık firmasının elemanları tarafından 60 adet hasta karyolası, 5 adet acil tedavi arabası ve 5 adet teknolojik donanımlı sedye, TIR'larla hastaneye getirildi. Tıbbi alet ve cihazların son derece teknolojik donanıma sahip olduğunu dile getiren firmanın Satış Müdürü Burçak Asal, Muayene Kabul Komisyonu'nca onaylanmasının ardından tıbbi alet ve cihazların peyderpey hastaneye getirilmekte olduğunu aktardı. 

Hasta karyolalarının özelliklerini anlatan Asal, karyolanın hastanın istediği pozisyona göre kumanda edilebileceğini söyledi. Bir karyolanın hastaneye 4 bin YTL'ye mal olduğunu belirten Asal, karyolalarda hastalara daha iyi enjektör yapılabileceğini vurguladı. Acil tedavi arabasında her türlü ihtiyacın düşünüldüğünü de ifade eden Asal, hastaneye gelen sedyelerle hastayı yerinden kımıldatmadan röntgen çekilebileceğini kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2006 Perşembe 18:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?