19
Eylül
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Linyitspor liderliği sevdi!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu'nda mücadele veren TKİ Tavşanlı Linyitspor bu hafta kendi evinde ağırladığı Zeytinburnuspor'u Tanju ve Kemal'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Kırmızı-siyahlı ekip, bu skor ile 9 takımlı grupta 52 puanla liderliğini sürdürdü.

Ada Stadı'nda saat 14.30'da başlayan maçın orta hakemliğini Giresun bölgesinden Halil Sayın yaparken, Sayın'ın yardımcıları da Serkan Çınar ve Deniz Sekpan oldu. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Hasbi Dede üstlendi. Karşılaşma öncesinde Linyitspor'da teknik patron Mustafa Akçay'ın yaptığı değişim gözlerden kaçmadı. Akçay, alışılagelmiş ilk 11'in dışında farklı isimlerin yer aldığı kadro ile maça başladı. Linyitspor, maç başından itibaren istediği oyunu sahaya yansıtamadı. 31. dakikada Tanju'nun kafa golüyle 1-0 öne geçen kırmızı-siyahlı ekip, ilk yarıyı bu skor ile tamamladı.

Maçın ikinci yarısında da TKİ Tavşanlı Linyitspor'un isteksiz oyunu uzun süre devam etti. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Kemal'in oyuna dahil edilmesiyle biraz kıpırdanan Linyitspor, bu dakikadan sonra biraz daha baskılı oyun sergiledi. 85. dakikada Kemal'in ayağından kazanılan güzel gol ile Linyitspor farkı 2'ye çıkardı. Bu golün ardından taraftarlar da derin bir nefes aldı.

Maçı bu skor ile tamamlayan Linyitspor, aldığı bu galibiyet ile 52 puanla liderliğini sürdürdü. Linyitspor'un en yakın rakibi Gebzespor ile 3 olan puan farkını korudu. Maçta Linyitspor'dan Onur ve Engin, Zeytinburnuspor'dan da Volkan sarı kart gördü.

Linyitspor, önümüzdeki hafta Pendik deplasmanına gidecek.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 15:01:05
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 17:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?