19
Eylül
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Okul bahçesine fidan dikiyorlar

TAVŞANLI’DA ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNE FİDAN DİKTİ

Tavşanlı İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri TEMA Vakfı ile işbirliğine giderek okul bahçesine fidan dikiyor.

Okulun 11/D sınıfı öğrencileri dönem başında başlatmış oldukları atık kağıt toplama kampanyası ile topladıkları kağıtları TEMA'ya teslim ederek karşılığında aldıkları fidanları okul bahçesine dikti.

Ağaç dikme kampanyasının dönem sonuna kadar devam edeceğini söyleyen Okul Müdürü Ali Kılınç, kampanyayı düzenleyen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Fidan dikme çalışmaları ile okulun yeşil bir görünüme kavuşacağını dile getiren Ali Kılınç, temin edilen fidanlarla okul bahçesinde fidanlık oluşturulacağını ifade etti.

Kılınç şöyle konuştu: "Okulumuz 11/D sınıfı öğrencilerimizin dönem başından başlatmış oldukları atık kağıtları toplama kampanyası sonucunda kağıtlarımız bugün yeşil ağaca dönmüş durumdadır. Bu kampanyamız ile okulumuz çeşitli alanlarında fidanlıklar oluşturup bu alanı farklı bir görüntüye kavuşturacağız" dedi.

Öğrenciler ise hep birlikte el ele vererek 1 tona yakın atık kağıt topladıklarını ve bunun karşılığında aldıkları fidanlarla okullarını yeşil bir görüntüye kavuşturmayı hedeflediklerini anlattı.

Öğrenciler bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

TAVŞANLI’DA ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNE FİDAN DİKTİ
TAVŞANLI’DA ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNE FİDAN DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 13:13:00
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 11:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?