19
Eylül
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

OSB yatırımcıları ağırlıyor

OSB YATIRIMCILARI AĞIRLIYOR

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yeni yatırımcılarını ağırlıyor. Belediye Başkanı Mustafa Güler, yörenin kalkınması ve işsizliğin önlenebilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında Nursan Holding yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçeye gelen SPS firması yetkililerini ağırladıklarını söyledi.

Heyetin ilçeye ikinci defa geldiğini belirten Mustafa Güler, bu ziyaretlerin, sektörlerinde söz sahibi olan firmalar tarafından bölgeye ciddi yatırımlar yapılacağının bir göstergesi olduğunu belirtti.

 

"MÜJDELİ HABERİ YAKIN BİR TARİHTE VERECEĞİZ"

Yapılan toplantı ve incelemeler hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler şöyle konuştu:

"Uzunca bir süre Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcı getirebilmek için yatırımcıların peşinde koşturuyorduk. Bu bölgede en büyük istihdam kaynağı olacak olan AYT ile birlikte Nursan Holding ve onunla beraber gelen SPS firması (Bu firma ülke geleninde evlerde ve sanayide kullanılan süpürgelerin imalatını yapıyor) yetkilileri ilçemize geldi. Nursanlar Holding yönetim kurulu üyeleri ile tahsis etmiş olduğumuz alan üzerinde incelemelerde bulunduk. Başlangıçta 20 bin metrekarelik kapalı alan içerisinde 450 kişilik bir istihdam projesine paralel bir yıl içinde yine 20 bin metrekarelik kapalı bir alan içerisinde 1000 kişiye hitap edecek bir yatırım projesi içinde olacaklar.Organize Sanayi Bölgesi'nde motor görevini de Nursanlar Holding üstlenecek.Sona yaklaşılan bu proje ile ilgili müjdeli haberi de en kısa zamanda yapılan protokol ve devir anlaşmasının imzalanmasıyla halkımıza duyurmuş olacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 14:23:03
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 14:53:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?