19
Eylül
2024
Perşembe
GÜNCEL

Müşerref'e davet

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, kimliği meçhul bir çocuğun yazdığı ve Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'e gönderdiği mektup ilçede güncelliğini korurken, günlük olarak yayınlanan Haber Tavşanlı Gazetesi, Müşerref'in ilçeyi ziyaret etmesi için kampanya başlattı.

Haber Tavşanlı Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ramazan Aydemir, mektubu yazan çocuğun şu ana kadar bulunamadığını belirterek, "Meçhul çocuğun bulunması için başlatılan çalışma halen devam ediyor. İlçemizde fedakar çocuğun bulunması için adeta seferberlik ilan edildi. Bir yandan çocuğun bulunması için çabalarken, diğer taraftan kardeş ülkenin lideri Müşerref'in Tavşanlı'yı ziyaret etmesi için gazete olarak kampanya başlattık. Bu isteğimizin Tavşanlı halkı tarafından da kabul göreceğine inanıyoruz. Böylelikle iki ülke arasındaki dostluk daha da pekişecek. Bu dostlukta Tavşanlı önemli bir köprü görevi üstlenecek. Tavşanlı halkının da temennisi olacağına inandığımız bu çağrıya Haber Tavşanlı Gazetesi olarak yetkililerin gereken desteği vermesini umuyoruz" dedi.

Yazdığı mektubu zarfın içine 1 YTL koyarak Pakistan'a gönderen meçhul çocuğun, "Ben fakir bir evin oğluyum. Babam yok, annem hasta. 2 milyon ekmek paramız vardı. Bunun size 1 milyonunu gönderiyorum, çünkü ben bugün çöpten ekmek buldum" diye başlayan mektubu milyonları ağlatmıştı. 

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 10:00:28
Güncelleme :7 Ocak 2006 Cumartesi 10:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?