19
Eylül
2024
Perşembe
GÜNCEL

Ücretsiz kıyafet dağıtılıyor

Tavşanlı Yediveren Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tavşanlı Belediyesi ile işbirliği yaparak ilçede "Sevgi Mağazası" açtı. Açılan mağaza ihtiyaç sahiplerine ücretsiz kıyafet sağlayacak.

Tavşanlı Kaymakamlığı tarafından Eski Meslek Yüksek Okulu Binasında hizmete başlayan Sevgi Mağazası, yardımseverler tarafından kıyafet desteği devam ettiği sürece açık kalacak. Muhtarların belirlediği ihtiyaç sahibi vatandaşlar mağazadan ücretsiz kıyafet alacak.

Sevgi Mağazası'nın açılışına Kaymakam Erol Türkmen, Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, eşleriyle birlikte katıldı. Yediveren Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin önderliğinde açılan mağaza, Kurban Bayramı'na kadar haftanın yedi günü açık tutulacak.

Mağazanın kuruluş amacı ve çalışma şekli üzerinde açıklamalarda bulunan Yediveren Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Özdemir, yeni kıyafet alma imkânı bulamayan aileler için böyle bir çalışma başlattıklarını ifade etti. Mağazanın yardım sever esnaf ve kişilerden toplanan yeni kıyafetlerle açıldığını söyleyen Özdemir, mağazadan ihtiyaç sahibi olduğu mahalle muhtarlarıncan tasdik edilen kişilerin yararlanabileceğini vurguladı.

.
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 13:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?