1
Haziran
2024
Cumartesi
MERKEZ - MANİSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Anemon Hotel

Anemon Manisa Otel; 2006 yılında Avrupa’nın en büyük yatırım kenti seçilmiş olan Manisa ilinin günden güne gelişen Organize Sanayi Bölgesinin hemen yanı başında 2000 yılından itibaren hizmet vermektedir. İş dünyasının seçkin portföyünü şehir otelciliği profesyonelliği ile ağırlayan otelimiz modern yaklaşımların bütün konforunu, geçmişin izleriyle bütünleştirerek sizlere sunuyor.
Her biri özenle döşenmiş 102 standart, 7 suite, 1 engelli odası, sigara içilmeyen 16 odalı özel katı ile toplam 110 odaya sahip olan otelimizde • 24 saat oda servisi, • Mini bar, • Ücretsiz kablosuz internet erişimi, • Televizyon ve uydu yayını, • Merkezi sistem klima, Kasa, • Kettle, • Saç kurutma makinesi, • Ücretsiz çay-kahve hizmeti ve sabahları ücretsiz gazete servisi gibi hizmetler sunulmaktadır. Bunların yanı sıra, Business Center, Açık Otopark, Lobby Bar, Tulip Bar, Yarı olimpik açık havuz , Kapalı Havuz ve saunanın bulunduğu Anemon Manisa GYM Center, kongre ve seminer organizasyonları için özel donatılmış toplantı & kongre ve balo salonlarına da sahip olan Anemon Manisa Otel siz sevgili misafirlerimizi geleneksel türk misafirperverliğini yaşamaya ve Anemon Oteller zinciri ile özdeşleşmiş güleryüzlü ve yüksek kaliteli hizmeti almaya davet ediyor…
Otelimize şehir merkezinden ulaşım;taksi, minibüs ile sağlanmaktadır. Şehirler arası ulaşım ise otomobil, otobüs ile sağlanmakta olup, Havalimanı ve Otogar otelimize İzmir Adnan Menderes Havalimanı 40 km, Şehirlerarası Otobüs Terminali 25 km. mesafededir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Manısa-Izmır Karayolu Organıze Sanayı Bölgesı Bıtısıgı. Manısa
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (236) 233 41 41
Faks :+90 (236) 233 45 95
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.