8
Eylül
2024
Pazar
UŞAK

Mahkumlara tiyatro morali

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen ve mahkumlara moral sağlamak amacıyla sahnelenen "Köyün Delisi" adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Uşak Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul tarafından organize edilen ve mahkumlara moral vermek amacıyla Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakülteleri Uşak İl Temsilciliği Tiyatro Kulübü’nce sahneye koyulan "Köyün Delisi" adlı tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Uşak Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul, bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceklerini ve mahkumlara moral vermeye çalışacaklarını belirtti. Eroğul, "Bu tiyatroyu mahkumlarla dış toplumu biraraya getirmek için sahneledik. Bu tür organizasyonlarla dışarıdaki insanların, onları unutmadığını hatırlatmak istiyoruz. Zaman zaman bu tür faaliyetler yapmaya devam edeceğiz. Tiyatroya ilgi göstererek gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 2 saat süren "Köyün Delisi" adlı oyununu mahkumlar ayakta alkışlarken, oyun sonunda 10. Yıl Marşı okundu. Oyunda sahne alan öğrencilere ise birer sertifika verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 16:54:11
Güncelleme :7 Nisan 2005 Perşembe 17:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?