8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

Adıyamanspor'da Siirt üzüntüsü

Türkiye 2. Futbol Ligi B katagorisi C Grubunda mücadele eden Adıyamanspor geçen hafta Siirtspor deplasmanından 2-1 yenik ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Liderlik iddiası olan Siirtspor ile deplasmanda karşılaşan Adıyamanspor, maçtan 2-1 mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, Adıyamanspor yönetimi Siirtspor’un sert ve agresif futbolundan dolayı maçın atmosferinin olumsuz yönde etkilendiği belirtildi.

Adıyamanspor Basın Sözcüsü Sadık Keskin, Siirtspor Kulüp başkanı Mervan Gül’ün kendilerine sıcak ve samimi bir karşılama yaptığını belirterek, "Saha içersinde sert ve agresif bir futbol sergileyen Siirtsporun futboluna hakem göz yummuştur. Adıyamanspor olarak Adıyaman’a gelen bütün takımlara misafir anlayışı ile karşılıyoruz. Rekabeti futbol sahasında sürdürüp, dostulukları saha dışında devam ettiriyoruz. Karşılaşmada bulduğumuz pozisyonları değerlendiremediğimiz için Siirtspor’un yenilmezlik ünvanına son veremedik" dedi.

Ayrıca, Adıyamanspor’lu futbolcuların pazartesi günü izinli oldukları ve bir günlük izin sonrası önümüzdeki hafta karşılaşacakları Cizrespor maçının hazırlıklarına başlayacakları açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 16:24:45
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 14:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.numan KARAKAŞ IP: 85.98.26.xxx Tarih : 19.04.2005 11:30:44
gerçekten helal olsun sizlere. Evet siz futbolculara söylüyorum. size burada yapılanların hakkını bu şekildemi veriyorsunuz. onları orada eze eze yenmenizi beklerdik. helal olsun başka söze gerek yok