8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

ATM önünde gözyaşı

Adıyaman Vakıflar Bankası ATM’’sinden emekli maaşını çeken 74 yaşındaki Sahar Güler, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan şahsa parasını kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre, emekli maaşını çekmek için Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Vakıflar Bankası ATM’sine gelen Sahar Güler, orada bulunan birisine 420 YTL olan emekli maaşını çektirerek parayı çantasına koydu.

Sahar Güler, bankadan 20 metre uzaklaştıktan sonra 20 yaşlarında takım elbiseli, kravatlı bir şahıs yanına yaklaşarak kendisinin banka görevlisi olarak tanıttı.

Şahıs, yaşlı kadına paranın eksik çekildiğini söyledi. Yaşlı kadından 420 YTL ve bankamatik kartını alarak para çekme bahanesiyle kadının yanından ayrılan şahıs, daha sonra kayıplara karıştı.

Parası ve bankamatik kartını alan şahsın gelmemesi üzerine polis ekiplerine bilgi veren Sahar Güler, gözyaşlarına boğuldu.

Polis ekipleri yaşlı kadını bir tabure üzerine oturtarak kapkaç yapan şahsın eşkalini öğrenmeye çalıştı. Yaşlı kadın parasını kaybetmenin verdiği üzüntüyle gözyaşlarına hakim olamadı. Sürekli ağlayan yaşlı kadına polis ekipleri teselli verirken, yaşlı kadın, "Buda mı başıma gelecekti" diyerek gözyaşı döktü.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapkaç yapan şahsı gören yaşlı kadını Polis Merkezi’ne götürdü. Yaşlı kadın, burada kaydı bulunan hırsızların resimlerinden şahsı tespit etmeye çalışacak. Polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 14:41:30
Güncelleme :25 Mayıs 2005 Çarşamba 11:57:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?