8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

ATSO'da 'mühendis' harekatı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (ATSO) seçimleri için mühendisler bağımsız aday çıkardı. ATSO seçimlerine kısa bir süre kala 15 iş grubundan mühendisler ’Tarafsızlar Hareketi’ adı altında bir ilke imza atarak, kendi aralarında ve kendi gruplarından bağımsız aday çıkardı.

Grup sözcüsü inşaat mühendisi Cengiz Yalçın, yapılacak olan ATSO seçimlerinde mühendis, mühendislik şirketleri, müteahhitler ve kooperatiflerin bulunduğu 9. grupta mühendislik camiasının çoğunluğunun genel isteği üzerine ATSO Başkanlığı ve yönetim kurulu seçimleri için mevcut adayların listeleri dışında bağımsız 3 aday çıkardıklarını belirtti.

Yalçın, "Amacımız; kendi grubumuzda bilgi ve becerisine güvendiğimiz birisinin aday olmasıdır. ATSO Meclisi’nde camiamızın bütün sorunlarını en etkin şekilde çözümüne yardımcı olabilmek, camiamızı oluşturan tüm üyelerimizin görüş, öneri ve şikayetlerini devamlı bir şekilde gündemde tutabilmek, camiamızın Adıyaman için üreteceği plan ve projelerde ATSO Meclisi’ni bilgilendirmek ve ATSO’nun bu tür projelerde yürütücü organ olarak yer almasını sağlamaktır. Bunun yanında Adıyamanlı genç beyinlerin Adıyaman’ın geleceğinin şekillenmesinde haklarının olduğunu düşünen bir grup olarak ATSO vasıtasıyla Adıyaman gençlerinin önünü açılması için gerekli çabayı göstermektir" dedi.

Bağımsızlar hareketi mühendisler, ATSO yönetim kurulu üyeliklerine inşaat mühendisi Cengiz Yalçın, mimar Deniz Çakmak ve makine mühendisi Gazanfer’ı Işık aday gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 12:29:56
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 12:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?