16
Eylül
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

'ayıp' ikazını kimse umursamadı

Adıyaman Belediyesi tarafından, çalışanlara dağıtılmak istenilen bayramlık paketlerin dağıtımında izdiham yaşandı. Yeteri kadar paketin olmasına rağmen salonda bulunanlar, bir an evvel paketlerini alabilmek için akın etti.

Adıyaman Belediyesi’nin Kurban Bayramı öncesi kendi çalışanına bayram şekeri ve kolonya dağıtımında izdiham çıktı. Adıyaman Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen dağıtım töreninde belediye çalışanları izdihama yol açtı. Yeteri kadar bayramlık paketin olmasına rağmen salonda bulunanlar, bir an evvel bayramlık paketlerini alabilmek için akın etti.

Görevlilerin uyarısına aldırmayan belediye çalışanları izdihamın yaşanmasına neden oldu.
İşçiler, birbirlerini itekleyen ve paketleri dağıtan kişinin elinden paketleri alabilmek için yoğun uğraş verdi. Kameralar önünde birbirlerini iten çalışanları uyaran bir belediye çalışanı, "Yapmayın, televizyonlar çekiyor, ayıp oluyor" demesine rağmen bu sözlere kimse aldırış etmedi. Yaşanan izdiham nedeniyle Hizmet-İş Sendikası yetkilileri, üyelerine paketleri almamalarını söyledi. Bunun üzerine bazı çalışanlar paketleri almadan elleri boş olarak salondan ayrıldı. Yardım paketinde bir kilo şeker ve bir litre kolonya olduğu belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2005 Çarşamba 15:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?