8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

Basın kurtlarını döktü

11. Yerel Medya Eğitim Semineri için Adıyaman’a gelen gazeteciler, verilen seminerlerin ardından gece yapılan Harfane Gecesi’nde doyasıya eğlendi.

Adıyaman Belediyesi tarafından TPAO Bölge Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen geceye, Vali Hikmet Tan, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Diyarbakır Bölge Müdürü Salih Güney, Türkiye Gazetesi Sorumlu Müdürü Behçet Fakihoğlu, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Gündüz’ün yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Gecede Harfane Grubu folklor ekibi ve mahalli sanatçılar sahne aldı. Yaklaşık 3 saat süren gecede çiğ köfte yoğrularak konuklara ikram edildi. Geceye katılan gazeteciler seslendirilen türkülerle oynayarak stres attı.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, seminere katılmak için gelen gazetecilerin stresli bir gün geçirdiklerini belirterek, moral vermek amacıyla böyle bir gece hazırladıklarını söyledi.

Başkan Büyükaslan, hazırlanan gecede Adıyaman yöresinin tanıtıldığını belirterek, "11. Yerel Medya Eğitim Semineri’ne katılmak için gelen gazeteci arkadaşlarımızın stresli bir günden çıktıkları için böyle bir geceyle yorgunluklarını atmak istedik. Gelenek ve göreneklerimizin sahnelendiği gecede konuklarımızı memnun etmek için her türlü imkanı sağladık. Yarın da seminer verecek olan konuklarımıza iyi bir gece yaşattığımıza inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 12:52:23
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 20:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?