8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

Başkan sanayi esnafına kulak verdi

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Büyükaslan, esnafın sorunlarına çözüm arayacaklarını söyledi.

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıda konuşan
Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ziya Yağar, sanayi esnafının bir çok sorunu olduğunu belirterek, "Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan halı sahamızın ruhsatını almak için belediyeden yardım istiyoruz. Belediyemiz tarafından yapılacak işlerin tekliflerinin kooperatifimize verilerek, kooperatifimiz tarafından bütün üyelerimize ve esnaflarımıza dağıtılması daha uygun olacaktır" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı N.Büyükaslan, esnafın sorunlarına çözüm arayacaklarını söyledi. Başkan Büyükaslan, yol çalışmalarının başlatılacağını belirterek, "Sanayi sitemizde altyapı sorunu vardır, ancak esnaflarımız çevrelerini temiz tutarsa buralarda sorun çıkacağını sanmıyorum. Diğer taraftan sanayi sitemizin ana caddesini belediye olarak bu yıl tamamen bitireceğiz. Ancak ara sokakların yapımı için siz değerli esnaflarımızın bize destek vermesini istiyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 17:46:19
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 14:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?