8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

Karısı için intihara kalkıştı

Adıyaman Musalla Mahallesi'nde kayın babasının evine gelen Mahmut Kemal K., beraberinde getirdiği tüfeği kafasına dayayarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgilere göre, Mahmut Kemal K., karısını kendisinden ayırdığı gerekçesiyle kayın babası Kadir A.'nın evine geldi. Evin önüne park ettiği aracında bulunan pompalı tüfeği çıkararak kafasına dayayan Mahmut Kemal K., Kayın babası Kadir A. İle görüşmek istedi. Olay yerine gelen polis kafasına pompalı tüfeği dayayan Mahmut Kemal K.'yi ikna etmek için uzun uğraşlar verdi. Olay yerine ambulans sevk edilirken, çevredeki vatandaşlar meraklı gözlerle olayları izledi.

Kayın babasını görmek istediğini söyleyen Mahmut Kemal K., daha sonra kafasına sıkarak intihar etmek istediğini söyledi. Bu sırada arkadan yaklaşarak Kemal K.'yi etkisiz hale getirmek isteyen polisler, elini tetiğe dayayan Mahmut Kemal K.'nin yanına bir türlü yaklaşamadı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sönmez Yalçın'ın ikna etmek için Mahmut Kemal K.'ye yaklaşarak isteklerini sordu. Uzun süren uğraşların ardından ikna olan Mahmut Kemal K., elindeki silahı polislere teslim etti. Gözyaşlarına boğulan Mahmut Kemal K., daha sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 19:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?