16
Eylül
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Müşteri sandığı alıcı polis çıktı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube ekipleri yaptıkları operasyonda 10 adet tabanca ve çok sayıda silah malzemesi ele geçirildi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi, bir çetenin çok sayıda silahı satmak için müşteri aradığı ihbarını aldı.

Mahmut Deniz (30) isimli şahıs ile alıcı kılığına giren polisler yaptıkları pazarlıkta 7 adet tabancayı alacakları konusunda anlaştı. Silahların teslimatı sırasında Mahmut Deniz, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şahsın 34 UYB 89 plakalı aracında ve evinde yapılan aramada 10 adet tabanca, bu tabancalara ait 10 adet şarjör, çok sayıda mermi, bir adet pompalı tüfek, pompalı tüfeğe ait 12 adet mermi ve kuru sıkı tabancaları aslına dönüştürmeye yarayan çeşitli aletler ele geçirdi.

Bu arada, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda kredi kartı dolandırıcılığı yapan 3 kişiyi yakaladı. Şahısların 13 AY 600 plakalı araç içerisinde bulunan M.G, M.K ve M.Ş isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada hesap bilgileri, Amerikalı ve Avusturyalı şahıslara ait 10 adet kredi kartı ele geçirildi.
Her 2 olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 17:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?