8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

Selamsız Bandosu gibi...

Adıyaman Valisi Hikmet Tan’a, Adıyaman merkeze bağlı Yaylakonak beldesinde muhteşem bir karşılama yapıldı. Yaklaşık 1.5 kilometrelik bir karşılama sırası oluşturan vatandaşlar Vali Tan’la tek tek tokalaştı.

Adıyaman Valisi Hikmet Tan ilçe, belde ve köylere yaptığı ziyaretler serisini Yaylakonak beldesi ile sürdürdü. Vali Hikmet Tan, Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Namık Boran ve daire müdürleri Yaylakonak beldesini ziyaret etti. Vali Hikmet Tan’ın beldelerine geleceğini uyan belde halkı karşılama töreni düzenledi.

1.5 kilometrelik bir kuyruk oluşturan belde halkı, tek sıra halinde yol kenarına dizildi. Vali Hikmet Tan, belde girişinde aracından inerek sırayla vatandaşlar ile tokalaşmaya başladı. Vali Hikmet Tan tek tek tokalaşırken, arkasında bulunan diğer protokol üyeleri tokalaşmayı yarım kesti. Kadınlar alkışlar ve zılgıtlar eşliğinde Vali Tan’ı karşılarken, bazı kadınlar Vali Hikmet Tan’ın boynuna sarıldı. 1-1.5 kilometreye ulaşan sırada bulunan insanlar ile tek tek selamlaştıktan sonra programa geçildi.

Açılış konuşmalarının ardından Yaylakonak Belediyesi’nin önüne yaptırılan Atatürk büstünün açılışı gerçekleştirildi. Vali Hikmet Tan, kendilerini izleyen Yaylakonaklı bir kadını yanına çağırarak, Atatürk büstünü açtırdı. Atatürk büstünün açılışının ardından beldeye yeni alınan ambulansın anahtarı teslim edildi. Vali Hikmet Tan, ilçe halkının sorunlarını yerinde görerek, not ettikten sonra ziyaret sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 16:54:33
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 15:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?