8
Eylül
2024
Pazar
ADIYAMAN

Vali Tan'ın ricası

Adıyaman Valisi Hikmet Tan, 5 Mart’ta yapılacak Adıyaman Ticaret Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı seçimine aday olan iş adamlarıyla toplantı yaptı. ATSO Başkanı Zafer Ersoy ile birlikte ’Değişim Grubun’ adayı Yaşar Öncel, ’Alternatif Grubun’ adayı Hacı Güçlü ve Orhan Tohumcu ile biraraya gelen Vali Hikmet Tan, seçimlerinde bütün adaylara başarılar diledi.

Toplantıda ATSO Başkanlığı’na aday olan iş adamları, delege belgelerinin alınmasında ve listelerin belirsizliğinden dolayı yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Adayların sorunlarını dinleyen Vali Hikmet Tan, tarafsız bir komisyon kurarak bu sorunun giderilmesini istedi. Vali Tan, "Bu güne kadar tüzel kişiler adına alınan tüm dosyalar iade edilecek. Tüm aday arkadaşların birer tane arkadaşından oluşan 4 kişilik komisyon oluşturulacak. Bu komisyon, ATSO’ya üye delegelerin oy kullanıp kullanamayacağına ortak karar verecek. Komisyonun kurulması ile birlikte delegelerin belirlenmesi konusunda bir sıkıntı yaşanmayacak ve dosyalara rahatlıkla ulaşılabilecek. Delege dosyalarının ise hızlı bir şekilde işlemlerinin yapılması sağlanacak" dedi.

ATSO seçimlerinde herhangi bir gerginliğin olmaması için adayların görüşlerini alan Vali Tan, seçimlerin Adıyaman’a yakışır bir şekilde sonuçlanmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 13:55:23
Güncelleme :3 Mart 2005 Perşembe 13:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?