8
Eylül
2024
Pazar
EĞİTİM

Bolu fatihlerine çiçekli karşılama

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Merkezleri Arası Değişim Projesi" çerçevesinde Bolu'dan Adıyaman'a gelen 12 kişilik grup çiçeklerle karşılandı.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi ile Bolu Gençlik Merkezi arasında Gençlik Grubu Değişim Projesi için daha önceden Adıyaman'dan bir grup Bolu'ya gönderilirken, bu defa Bolu'dan 12 kişilik bir grup Adıyaman'a geldi.

Bolu'dan Adıyaman'a gelen grup otogarda çiçeklerle karşılandı. Bolu Gençlik Merkezi'nden gelen grubun lideri Burcu Öngün, kendilerine gösterilen yakın ilgiden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, "Adıyaman'daki gezimize ve incelemelerimize bugün itibariyle başlayacağız. Burada gençler arasında kuracağımız diyaloglarla yeni projeler üreterek gençlik adına başarılı işler yapmaya çalışacağız. Tarihi yerleri de gezerken beraberimizde getirdiğimiz yardım paketlerini yardıma muhtaç ilköğretim okulu öğrencilerine dağıtacağız. Yardım paketlerimizde kırtasiye malzemeleri, giyim ve ayakkabı bulunmaktadır. Bunları yetkililerimizin desteğiyle yardıma muhtaç öğrencilerimize ulaştırmaya çalışacağız" dedi.

Adıyaman Gençlik Evi Merkezi Müdürü Mehmet Yenigün ise 5 gün sürecek gezi ve incelemeler için gerekli bütün imkanları sağlamaya çalışacaklarını ifade ederek, "Adıyaman'da inceleme yapacak gençlerimizi, Adıyaman Valiliği ve Belediyesi tarafından yapılacak desteklerle en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Adıyaman'a gelen gençlerimize unutulmaz günler yaşatarak memnun etmeye çalışacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 16:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?