16
Eylül
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Başkandan, başkanlara ziyaret

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan yapılan seçimlerle çeşitli oda başkanlıklarına yeniden ve yeni seçilen başkanları makamlarında ziyaret ederek kutladı.

Belediye Başkanı Büyükaslan’a bu ziyaretler esnasında Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş ve Özel Kalem Müdürü Abuzer Gelse eşlik etti.

İlk olarak Madeni Sanatkarlar Odası’nın çiçeği burnunda Başkanı Mahmut Yücel’li ziyaret eden Büyükaslan, ardından sınarasıyla üçüncü kez güven tazeleyen Konfeksiyoncular Oda Başkanı Mustafa Salman’ı, Marangozlar ve Ağaç İşleri Oda Başkanı Ahmet Özgül’ü, Yaş Sebze ve Meyveciler Oda Başkanı Mehmet Güvenç’i, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Ahmet Taş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret ettiği her oda başkanıyla mesleki konularda sohbetler eden ve sıkıntılarını dinleyen Büyükaslan, sorunların giderilmesi için gereken her şeyin yapılacağını söyledi.

Sıkıntıları bir bir not alan Başkan Büyükaslan, oda başkanlarına belediye hizmetleri ile ilgili hedeflerini anlatarak, önerilerini aldı. Oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Büyükaslan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelişmelerden ve ilde yaşananlardan memnun olduklarını söylediler.

Başkan ve üyeler kendilerine 'hayırlı olsun' diyen Başkan Büyükaslan’a teşekkür ederek bu tür ziyaretlerini tekrar etmesini istediler.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 12:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?