8
Eylül
2024
Pazar
GÜNCEL

Dacia'dan jest

Adıyaman'da geçtiğimiz günlerde düzenlenen 'Türkiye Geneli Dacia Grup Toplantısı'ndan memnun ayrılan Dacia yetkilileri, Adıyaman Belediyesi'ne bir otomobil hediye etti.
Otomobilin teslimi için belediye önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, kendilerine verilen otomobilden ötürü memnuniyetini dile getirerek, "Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da yapılan Dacia Grup Toplantısı'nda Adıyaman'ı gezen ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen Dacia yetkilileri, buradan memnun ayrılmışlardır. Hediye olarak bize verilen otomobil, Adıyaman halkının hizmetinde kullanılacaktır. Dacia grubunun Adıyaman'da düzenlediği organizasyona belediye olarak gerekli desteği verdiğimize inanıyorum. Bundan sonrada Dacia grubu veya başka oluşumların yapacakları organizasyonlara ilimizi tanıtmak için gerekli bütün desteği vereceğiz"dedi.
Dacia Genel Müdürü Merih Tüzün ise yapılan grup toplantısında bütün temsilcilerin yetkililer tarafından sıcak bir şekilde karşılandığını ifade ederek, "Geçtiğimiz günlerde Dacia Türkiye yetkili satıcılarımızın Adıyaman'da grup toplantısını yaptık. İlk kez bir distribütör firmanın yetkili satıcılarının toplantısı, Antalya deniz sahili dışında Adıyaman gibi bir yerde yapılmıştır. Adıyaman bu yetkili satıcılarımızı en iyi şekilde ağırlayarak memnun etmiştir. Bu memnuniyetimizi valiliğimize ve belediye bir otomobil hediye ederek göstermek istedik. Vatandaşların hizmetinde kullanılacak olan bu otomobilimiz en kaliteli parçalarla yapılmıştır" diye konuştu.
Başkan Büyükaslan, anahtarları aldıktan sonra temsili olarak Dacia Genel Müdürü Merih Tüzün ve Adıyaman Dacia sorumlusu Fatih Bozkurt'a 20 şer YTL bahşiş verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 14:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?