16
Eylül
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Vali gece misafirliğinde

Adıyaman Valisi Halil Işık, Ramazan ayı münasebetiyle ekonomik durumu iyi olmayan fakir vatandaşları gece geç saatlerde ziyaret ederek ailelerin sıkıntılarını dinledi.

Vali Halil Işık, Vali Yardımcısı Mehmet Akçay ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri, gece geç saatlerde ilk olarak Siteler Mahallesi'nde daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ndeki fakir vatandaşları ziyaret etti. Işık ve beraberindekiler, ziyaret ettikleri ailelere pirinç, bulgur, fasulye, ay çiçek yağı, makarna, çay ve şeker bulunan yardım paketleri dağıttı.

Vali Halil Işık, yardıma muhtaç vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlemeye çalıştığını belirterek, "Ramazan ayı dolayısıyla yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak için dertlerini paylaşmak için ve onlara yardımcı ola bilmek için kendilerini evlerinde ziyaret etmeyi uygun bulduk. Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan yardımların kendilerine ulaştığını da tespit ettik. Heyetle birlikte sıkıntılarını dinlediğimiz ailelerimizin sorunlarını çözmek için gerekli girişimleri yaparak onlara yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 16:56:26
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 00:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?