8
Eylül
2024
Pazar
GÜNCEL

Yeni Vali Işık'a destek

Adıyaman Valisi Halil Işık'ın, Yargıtay kararıyla yeniden Adıyaman Valisi olarak atanmasının ardından sivil toplum örgütleri temsilcileri, Vali Işık'a ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Daha önce Vali Halil Işık'ı toplu olarak ziyaret edeceklerini açıklayan sivil toplum örgütleri başkanları, Adıyaman Valiliği toplantı salonunda
Vali Halil Işık ile sohbet etti.

Adıyaman Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, sivil toplum örgütleri adına yaptığı konuşmada, Vali Halil Işık'ın daha önceden de Adıyaman'da görev yapması nedeniyle kendisini çok iyi tanıdıklarını belirterek, "Sizlerin yargı kararı ile yeniden Adıyaman'a gelmeniz bizlerin yargıya olan güvenini tazeledi. Ayrıca siz Adıyaman'ı çok iyi tanıyan ve sorunlarını bilen bir valisiniz. Azimli çalışmanız ve Adıyaman'a güzel şeyler yapmak gayesinde olduğunuz bizler tarafından bilinmektedir. Bunun için bundan sonra sivil toplum örgütleri olarak sizlerin yanında olacağız" dedi.

Adıyaman Valisi Halil Işık ise, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, "Günümüz koşullarında sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları için çok büyük önem arz etmektedir. Adıyaman'a güzel hizmetler yapmak için sivil toplum örgütleri başta olmak üzere tüm Adıyamanlılar ile birlikte hareket edeceğiz. Sizlerin bana verdiği destek ile iyi şeyler yapacağımız kanaatindeyim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2005 Cuma 16:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?