16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

32 sporcu yarıştı

Türkiye Bilardo Federasyonu Adıyaman İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 29 Ekim Zafer Kupası Bilardo Turnuvası sona erdi.

Lisanslı 32 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı, bilardo sporunun geliştirilmesi için yapılacak bütün etkinliklere destek vereceklerini belirterek, "Burada 1 haftalık turnuva boyunca centilmence yarışan bütün sporculara teşekkür ediyorum. Bu spora gönül vermiş bütün sporcularımızı sonuna kadar destekleyeceğiz.

İlimizde Bilardo Temsilciliği tarafından yapılacak bütün etkinliklere de destek vermeye hazırız. Adıyaman'da bulunan sporcularımızın Türkiye'de birçok başarıya imza atacağına inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Türkiye Bilardo Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Yağar ise, müsabakaların centilmence geçtiğini belirterek, "Adıyaman'da bu sporu geliştirmek için bu tür yarışmaları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bize destek veren bütün yetkililere teşekkür ediyorum. Burada yetişecek sporcularımızın, Türkiye çapında başarılar elde ederek Adıyaman'ın tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kupa töreninin ardından Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda bölge birinciliği bulunan İl Temsilcisi Mehmet Yağar, artistik vuruşlar yaparak katılımcıların beğenisini topladı.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 01:23:31
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 01:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?