8
Eylül
2024
Pazar
SPOR

Adıyamanspor'a beraberlik dopingi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grupta mücadele edecek olan Adıyamanspor, Bolu Gerede'deki kamp ve hazırlık maçları ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bolu Gerede'deki 2. etap kampında ilk hazırlık maçını A Kategorisi'nin güçlü ekiplerinden Yozgatspor ile yapan Adıyamanspor'da bu maçta alınan 2-2'lik beraberlik ve futbolcuların form durumu teknik heyeti sevindiriyor.

Adıyamanspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, hazırlık maçlarının futbolcuların performanslarını ölçmek açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Takımımızın ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu oyundan son derece memnunum. Çalışmalarımızı aynı tempo ile sürdüreceğiz" dedi.

Adıyamanspor'un Basın Sözcüsü Sadık Keskin ise yaptığı açıklamada, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda forvet ihtiyacımızı Maltepespor'dan Burak Denizli'yi transfer ederek gidermeye çalıştık. Bu sporcumuzla 2 yıllık sözleşme imzaladık. Şu anda bu sporcumuz kampa katılmış durumda. Kamp şu ana kadar oldukça olumlu geçti. İnşallah bu sezon tüm Adıyamanlılar'ın desteğiyle hedeflediğimiz A Kategorisine yükseleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2005 Çarşamba 14:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?