16
Eylül
2024
Pazertesi
SPOR

Hedef mutlak galibiyet

Türkiye 2. Futbol Ligi B kategorisi 5. Grup takımlarından Adıyamanspor, kendi evinde konuk edeceği Hatayspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak.

Adıyamanspor teknik direktörlüğüne getirilen Durmuş Ali Çolak, Hatayspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi. Çolak, yapılan antrenmanlarda futbolcuların performansından memnun olduğunu ifade ederek, "Adıyamanspor'u ligin üst sıralarına çıkarmak için kendi evimizde konuk edeceğimiz Hatayspor'dan mutlaka 3 puanı almalıyız. Futbolcuların performansı antrenmanlarda çok güzel. Bu performansı rakiplerinin karşısında da sergilerlerse Hatayspor'u buradan eli boş göndereceğimize inanıyorum. Alacağımız galibiyet sonrasında Adıyamanspor'u özlenen seviyeye getireceğiz" dedi.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan ise kötü tezahüratlar neticesinde Hatayspor maçını seyircisiz oynayacaklarını ifade ederek, "3 maçta yapılan kötü tezahüratlar sonucunda bir çok ceza yedik ve son olarak ta Hatayspor karşısında seyircisiz maç oynama cezası aldık. Taraftarlarımızın daha sakin ve sağduyulu bir şekilde maçları izlemelerini bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 20:52:53
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 01:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?