16
Eylül
2024
Pazertesi
YAŞAM

Adıyaman'da yangın dehşeti

Adıyaman'da yangın çıkan ahşap bir ev tamamen kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi'ndeki Pamuk Apartmanı bitişiğinde bulunan ahşap evde yangın çıktı. Yanan evin hemen karşısında bulunan evin camları alevlerin yansıması sonucu kırıldı, pencere alev aldı. Karşı binaya sıçrayan yangın sırasında ev sahibi eşyalarını toplayarak evi boşaltmaya çalıştı.

Yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alınabilen yangının soğutma çalışmalarına vatandaşlar da yardım etti. Yangın sonrasında çevredeki komşular ve ahşap evde yaşayan yaşlı çiftin yakınları, kül olan evin içinde sağlam eşya aradı.

Yangın mahalline incelemelerde bulunmak için gelen Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, mahallelilerin tepkileriyle karşılaştı. Başkan Büyükaslan'a dert yanan mahalle sakinleri sokakların dar olmasından şikayet etti.

Başkan Büyükaslan ise yangın sırasında gerekli bütün müdahalelerin zamanında yapıldığını ve çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti. Mahallede bulunan kadınlar, sokakların genişletilmesini isteyerek aksi takdirde çıkabilecek yangınlarda bütün mahallenin kül olacağını söyledi.

Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2005 Perşembe 18:56:54
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 22:48:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?