8
Eylül
2024
Pazar
YAŞAM

Alkollü vatandaş korkuttu

Adıyaman Atatürk Bulvarı üzerinde, aşırı alkol alan 1 vatandaş, çocuklarını görmek istediğini söyleyerek, çevreye korku dolu dakikalar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk babası Yaşar Kapan'ın, 5 yıl önce eşinden ayrıldığı öğrenildi. Gece saat 21.45 sıralarında aşırı alkol alarak Atatürk Bulvarı'na çıkan Yaşar Kapan, çocuklarını görmek istediğini ve aksi taktirde kendisini öldüreceğini söyledi. Elindeki cam parçasıyla boğazını keserken polis tarafından sakinleştirilmek istenen Yaşar Kapan, çevredeki vatandaşlara korku dola dakikalar yaşattı.

Polisin uzun süre ikna çabalarının ardından çocuğunu görmek şartıyla elindeki cam parçasını yere atan Yaşar Kapan, polislere güvendiğini ekledi. Polisin kendisine söz verdiğini ifade eden Kapan, kameralara yaklaşarak çocuğunu görmek istediğini söyledi. Kapan, 5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediklerini belirterek, "Ben 5 senedir karımdan ayrıyım ve 5 yaşındaki çocuğumu görmedim. Kime güvendiysem boş çıktı ama bunlar bana söz verdi. Benim çocuğumu bana gösterecekler. Bir dakika da olsa çocuğumu göreceğim. Kanun bana yasaları vermiş ben çocuğumu göreceğim" dedi.

Daha sonra polis otosuna bindirilen Yaşar Kapan ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 00:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADIMI VERMEK İSTEMİYORUM IP: 85.103.20.xxx Tarih : 6.08.2005 14:04:24

Bu alkollü beyin düştüğü durum oldukça kötü allah kimseyi evladından ayrı koymasın...lakin 5 yıl öncesi kimbilir neler yaptı eşine emin olun hiçbir kadın çocuğunu ayrılsalar dahi babasından ayrı babasını görmeden tanımadan büyümesini istemez..gönlü elvermez ama demekki zamanında öyle şeyler olduk ki artık kadıncağız nasıl kurtulacacağını şaşırdı..insanlar hep böyledir hataları aksilikleri düşünmeden bilinçsizce yapalar sonrada pişmanlıklarını nasıl ifade edeceklerini şaşırırlar....çocukları görmekle iş bitmiyorki bi sorun bakalım senelerce sorumluluğunu bilmişmi bu bey çocukları için maddi manevi ne yapmış bir kilo süt bi tane ekmek göndermişmi yavrularına elinden ne geliyorsa yapmışmı içip içip sokaklarda bağırmak mağrifet deyil önemli olan sorumluluk bilmek demekki mahkeme anneyi haklı bulduğu için yada baba istemediği için çocuklar annenin yanında kanunen hakkı vardır tabiki çocuklarını ama bi sorun bakalım kaç sefer gitti yanları yada kaç sefer yanlarına giderken bir şeker yada bir pabuç aldı ayaklarına olan hep çocuklara oluyor çocukların günahı ne yazık değilmi büyüklerin hatalarını yalnışlarını inatlarını öfkelerini çocuklarmı çekmek zorunda allah alkıl versin her insana....daha yazılacak okadar çok şey varki son pişmanlık fayda etmiyor...