16
Eylül
2024
Pazertesi
YAŞAM

Dernek, öğrenci giydirdi

Adıyaman'ın ilk kadın derneği olan Vefa Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Ramazan Bayramı öncesinde Şifrak İlköğretim Okulu'nda bulunan 28 öğrenciyi giydirdi.

Vefa Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri merkeze bağlı Şifrak İlköğretim Okulu'nda bulunan ve durumlarının kötü olduğu 28 öğrenciyi çeşitli giyim mağazalarında giydirdi. Bayram hediyelerini alan çocukların ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Vefa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hacer Demirtaş, yardımlara ellerinden geldiği kadar devam ettiklerini söyleyerek, "İçinde bulunduğumuz günleri değerlendirmek adına Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerden 28 öğrenciyi giydirmeye karar verdik. Herkes gıda yardımı yapıyor ama sadece karınlar doyuyor.

Biz de değişiklik olsun diye giyim yardımı yapmak istedik. Sponsorlarında desteğiyle bu çocukları giydirmiş olacağız. Bu çocuklara bayram sevincini yaşatmak en büyük mutluluktur. Yaptığımız yardımda özelikle bir köy okulunu seçmiş olmamızın nedeni onlarında sahipsiz olmadıklarını göstermektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 22:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?